2. Triathlons
nlenfrde
Mobile-anker
WK veldrijden Valkenburg 2018
Bose geluid: Peters Geluidtechniek Nederland
WK veldrijden Valkenburg 2018
Bose geluid: Peters Geluidtechniek Nederland
WK veldrijden Valkenburg 2018
Bose geluid: Peters Geluidtechniek Nederland
WK veldrijden Valkenburg 2018
Bose geluid: Peters Geluidtechniek Nederland

Triathlons

Geluid en zeker ook radiocommunicatie is niet meer weg te denken bij triathlons. Het vele publiek welke op verschillende plekken op het parcours staat verdeeld, dient de omroep en sponsoren goed te horen. Ook wenst de organisatie zorgenloos het evenement te kunnen besturen. Daarbij zijn vele portofoons niet meer weg te denken in deze sportwereld.

Wij spelen in op de wensen van de organisatie. Onze jurywagens zijn een welkom onderkomen voor de jury/organisatie. Vanuit één centraal punt wordt het geluid en radiocommunicatie geregeld. Wij zijn als technisch personeel de gehele dag aanwezig en kunnen inspringen bij wensen van de organisatie.

Interesse? Vraag online een offerte aan, reserveer uw evenement of bel 06 - 347 357 52.


Startlocatie

Bij de start van de triathlon (zwem locatie) is vaak een kleine omroepinstallatie gewenst, om de zwemmers en bezoekers aan te spreken. Wij leveren naast een complete geluidinstallatie ook losse installaties. Hierbij moet u denken aan een draaloze microfoon, versterker(s) en 4 tot 8 PA boxen / hoornluidsprekers op statief. Natuurlijk is het aantal uitbreidbaar en zal per locatie bekenen worden, afhankelijk ook van uw wensen en onze mogelijkheden.

Bij de huur van onze regie-/jurywagen is tevens een startpistool 9mm aanwezig.

Wissel zwemmen / fietsen

Bij de wissel van zwemmen naar fietsen zijn vele vrijwilligers aanwezig om alles in goede banen te begeleiden. Daarbij zijn portofoons en mobilofoons niet meer weg te denken. De vrijwilligers moeten snel kunnen handelen en draadloos kunnen overleggen.

Op de wissel locatie is het ook mogelijk om een losse omroepinstallatie te installeren, of wanneer deze locatie dicht bij de finish ligt, kunnen wij een seperate versterker met enkele luidsprekers plaatsen en bedienen vanuit de regiewagen. Wij verhuren ook megafoons, waarbij het mogelijk is mobiel de vele sporters of publiek aan te spreken.

Finishgebied

Op de finishlocatie kan onze jury-/regiewagen worden ingezet, vanwaaruit de geluidinstallatie in het finishgebied wordt bediend. De microfonist(en) kan vrij rond lopen en het publiek toespreken. In de jury-/regiewagen is het tevens mogelijk om het rechtstreeks verslag vanuit de wedstrijd "LIVE" door te lussen op de geluidinstallatie. Dit is absoluut ambiance verhogend voor het wachtende publiek bij de finish.

Onze jury-/regiewagen is voorzien van een startpistool 9mm, rondebel, rondebord en huligingspudium. Hiervan kan tijdens het evenement gebruik worden gemaakt. De juryleden worden in de accomodatie voorzien van koffie, thee en frisdrank. In de accomodatie is tevens verwarming aanwezig voor de wat frissere dagen.

Het finishgebied wordt rondom de finishstreep voorzien van enkele zware PA boxen op statief. Het verdere parcours wordt voorzien van hoornluidsprekers. Indien gewenst kunnen wij een groter gebied dan standaard voorzien van PA boxen op statief. Deze luidsprekers geven een "voller geluid" dan hoornluidsprekers.

Aanvulling

Vaak is er een gebouw of tent aanwezig waar het publiek kan eten en drinken, wachtend op de doorkomst of finish van de sporters. Wij kunnen op deze locatie ook luidsprekers plaatsen, welke qua volume seperaat aan te passen zijn.

Ook bestaat de mogelijkheid om een losse geluidinstallatie te plaatsen, waarbij muziek CD's en een microfoon aanwezig zijn. Vraag ons om de mogelijkheden!

Verhuur portofoons

Icom multiBij triathlons zijn vaak veel vrijwilligers aanwezig om het evenement in goede banen te begeleiden. Daarbij zijn portofoons en mobilofoons onmisbaar. Veiligheid en snel communiceren is een must in deze sportwereld.

Wij verhuren kleine, maar ook grote aantallen portofoons en mobilofoons, met de mogelijkheid van verschillende kanalen. Onze portofoons worden verhuurt in twee smaken:

 1. Standaard = (1) Portofoon met broekriemclip + (2) krulsnoer en microfoonclip
 2. Deluxe = (1) Portofoon met broekriemclip + (2) krulsnoer en microfoonclip + (3) oortje ("in ear")

pdfBekijk onze prijslijst radiocommunicatie

Live verslag

Rechtstreeks verslagVanuit de wedstrijd is het mogelijk om rechtstreeks verslag te geven aan de finish locatie. Het wachtende publiek wordt zo geinformeerd vanuit de wedstrijd. Dit is absoluut ambiance verhogend en een aanrader voor een geslaagde triathlon.

De rugtas kan makkelijk gedragen worden op de rug, waarbij een oortje aanwezig is om te communiceren en een krulsnoer met microfoon om het verslag te doen. Indien het verslag gedaan wordt vanuit een auto, krijgt u een gewone mobilofoon met magneetvoet antenne. Afstandan van ±20/25 KM kunnen hierbij moeiteloos overbrugt worden. Communicatie tussen de regie en de verslaggever is ook mogelijk.

 • Live verslag set á €102,50

Compleet "Jury-/regiewagen XL, comfort geluid" & verzorging 2017

 • Tot 1250 meter: 4 Bose 802's links & rechts van de jurywagen, max. 12 Bose 402's start-/finish straat + 12 hoornluidsprekers á € 610,-
 • Tot 1600 meter: 4 Bose 802's links & rechts van de jurywagen, max. 12 Bose 402's start-/finish straat + 18 hoornluidsprekers á € 630,-
 • Tot 2000 meter: 4 Bose 802's links & rechts van de jurywagen, max. 12 Bose 402's start-/finish straat + 24 hoornluidsprekers á € 670,- 

Langer/afwijkend parcours? Download de prijslijst!
ZONDER JURYWAGEN & ACCESSOIRES: -€90

 • Jurywagen: Incl. startpistool, elektronisch LED rondebord, rondebel, huldigingspodium, finish streep/mat (MyLap), start-/finishpaal en verzorging drank
 • Geluid-/omroepinstallatie: Incl. (dé)montage, bediening, gezellige muziek (valt weg bij spraak), 2 draadloze microfoons, tunes, etc
 • Jurywagen links & rechts: 4 Zware Bose 802's (warm HiFi geluid) op statief
 • Start-/finish straat: Max. 12 Bose 402's (warm HiFi geluid) in lichtmasten / op statief
 • Overige parcours: Hoornluidsprekers in lichtmasten / op statief
 • EXTRA: 32Inch Monitor (TV) t.b.v. fotofinish apparatuur (wandmontage)
 • GRATIS: 4 Portofoons ter beschikking (vroegboekkorting) tijdens uw evenement
 

Triathlon Nijmegen (17-06-2017)

Amsterdamse Triathlons (IJburg)

8 Traithlons: A'dam Zuid/Oost | Bosbaan Amstelveen 2x | Ouderkerkerplas 3x | IJburg | Gaasperplas |

Amsterdamse Triathlons (Bosbaan)

Amsterdamse Triathlons (Ouderkerkerplas)

Bekijk alle video's op YouTube

Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

    

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden