5. Openingen & toespraken
nlenfrde
Mobile-anker

Openingen & toespraken402-II

Voor een opening of toespraak is vaak een bescheiden installatie nodig. Vaak zien wij dat er een te bescheiden installatie aanwezig is en de genodigde de toespraak niet goed kunnen volgen. Vergeten wordt dat bij het testen van een omroepinstallatie zonder publiek het allemaal goed lijkt te klinken. Echter weten wij wel beter en zijn we op de hoogte van het uitdoven en absorberen van geluid bij het aanwezige publiek. Vergeten wordt dat bij 50 personen al gauw 60dB aan ruis (geroesemoes) wordt gegenereerd en mensen (opstakels) en kleren geluid dempen en absorberen. Tevens veranderd de temperatuur binnen het gebouw, door de vele genodigde en dus ook de akkoestiek. Mocht de opening of toespraak buiten zijn, dan wordt vaak onderschat hoeveel geluidsdruk verloren gaat.

De professionele Bose luidsprekers zijn speciaal ontwikkeld om weinig zicht te ontnemen en toch een krachtige geluidsdruk te kunnen produceren. Tevens is de openingshoek van een Bose luidspreker tot wel 2 maal zo groot (±127 graden) als bij standaard luidsprekers (±70 graden), waardoor de spraakverstaanbaarheid vele male beter is dan bij traditionele luidsprekers.

De spraakverstaanbaarheid wordt bepaald door de hoge tonen (6KHz met de letters: s, p, v, t en d). Hoge tonen zijn richtingsgevoelig en bij het achter een luidspreker staan klinkt het allemaal een stuk doffer en dus moeilijker verstaanbaar. Bose heeft speciaal speakers ontwikkeld welke een geweldig grote openingshoek hebben in het hoog. Geen enkele luidspreker tot op heden heeft zo'n hoge openingshoek en dus zeer hoge spraakverstaanbaarheid als Bose 402's.

Heeft u een opening of toespraak en wilt u goed voor de dag komen? Neem contact met ons op!

Interesse? Vraag online een offerte aan, reserveer uw evenement of bel 06 - 347 357 52.

Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

    

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden