Terugblik 2017
nlenfrde
Mobile-anker
WK veldrijden Valkenburg 2018
Bose geluid: Peters Geluidtechniek Nederland
WK veldrijden Valkenburg 2018
Bose geluid: Peters Geluidtechniek Nederland
WK veldrijden Valkenburg 2018
Bose geluid: Peters Geluidtechniek Nederland
WK veldrijden Valkenburg 2018
Bose geluid: Peters Geluidtechniek Nederland

Terugblik 2017

2017 is een mooi jaar om op terug te kijken, zo hebben we weer een groei doorgemaakt in het aantal evenementen t.o.v. voorgaande jaren. De groei was minder groot als in 2016, maar dat jaar is moeilijk te overtreffen met zoveel nieuwe klanten, waaronder ook de eenmalige opdracht "3 finish etappes van de Giro d'Italia in Apeldoorn, Nijmegen & Arnhem".

2017 terugkijk

Een van de mooiste momenten, welke wij het gehele jaar van hebben genoten, is het wrapen van jurywagen 1. Daar komt ook nog de juiste keuze voor de aanschaf van een Truss brug bij. Wij zijn van mening dat deze twee keuzes mee hebben gewerkt aan het succes van het bedrijf en het aantrekken van veel nieuwe evenementen in 2017.
In 2018 wordt onze 2e jurywagen gewrapt en wordt er ook een tweede Truss brug aangeschaft. De vraag is zo hoog, dat we nu al 7 dubbele boekingen hebben voor 2018.

Naast de nieuwe klanten welke wij in 2016 hebben mogen verwelkomen en in 2017 weer vol tevredenheid hebben mogen bedienen, zijn we ook trots op de vele nieuwe klanten uit 2017. De nieuwe klanten zoals: Jeugdronde Nieuwkuijk, ronde van Westerhoven (Kempen klassement), triathlon Nijmegen, ronde van Riethoven (Kempen klassement), omloop der 7 Heuvelen, EPO tour d'Ospel, Helmcross Helmond, WV A'dam (Regiokampioenschappen NH, ZH & midden NL) en GOW nationale veldrit Wierden hebben ons gekozen door het zien en horen op andere evenementen of het doen van een goed woordje door derden. Wij zijn dan ook van mening dat onze aantrekkingskracht niet ligt in het adverteren in bladen of welke andere reclameuiting in de media, maar het perfectioneren van onze diensten op de huidige evenementen, zodat er veel over ons gepraat wordt. Menig KNWU jurylid, microfonist, organisatie of "socialmedia vriend" heeft de uitlating al gedaan "Jullie bieden gewoon het meest complete pakket aan!". Wij blijven bescheiden en doen gewoon ons best, met een mix van passie en vriendelijkheid.
Het uitbreiden van onze diensten voor dezelfde prijs, waardoor het complete pakket zo uitgebreid wordt dat het onmisbaar wordt, is ook een van onze prioriteiten.

Wat brengt de toekomst?
Joram & Paula PetersHet komende jaar gaat er ook een hoop gebeuren in de vorm van nog meer nieuwe evenementen, zoals het WK veldrijden 2018 in Valkenburg, Veenendaal-Veenendaal Classic, WK voor militairen en het WK Para Cycling world road cup Oostende (BE). Stuk voor stuk héle grote evenementen welke ons worden toevertrouwd.

Wat de toekomst ons nog meer brengt is afhankelijk van welke evenementen wij mogen verzorgen. Wij passen ons aan aan de vraag van de sportwereld en proberen zo ons bedrijf zo goed mogelijk te optimaliseren. In de planning van 2019/2020 ligt wel de aanschaf van een jurywagen trailer. Of die er uiteindelijk zal komen is afhankelijk van vele factoren en alleen de toekomst zal ons laten zien of de droom werkelijkheid wordt.

Voorlopig focussen we ons op het wielerseizoen van 2018 en hebben we weer ontzettend veel zin om onze bestaande klanten, maar zeker ook nieuwe klanten te voorzien van een tevreden gevoel.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Contact informatie
  • Contact:

   Peters
   Geluidtechniek
   Nederland


   Groene Heuvels 135
   6644KX Ewijk

   Wij zijn telefonisch te bereiken:
   Ma t/m vr: 10:00 – 22:00
   Za + zo: 10:00 t/m 20:00

   Tel: 06 - 347 357 52
   email@petersgeluidtechniek.nl

   Socialmedia:


  • Formulieren:

   Offerte/reservering:

   Wilt u een offerte of reservering aanvragen, vul dan dit formulier zo compleet mogelijk in.


   Gegevens Up2Date?

   Heeft u reeds een offerte of contract ontvangen en zijn de persoonsgegevens niet correct? Vul dan dit formulier in.

    

   buma sena

 • Google maps:

Bose Sennheiser ShurehkaudioApartBouyerPhilipsStage-lineIcomNeutrik
©2014 - 2018 Peters Geluidtechniek Nederland, alle rechten voorbehouden | Webdesign, hosting & CMS software: Joram Peters
Prijzen vermeld op deze pagina zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld. E.e.a. conform onze gedeponeerde voorwaarden