55+ JAAR | PETERS GELUIDTECHNIEK STOPT 1-12-2023
  • +31634735752
  • +31612185057
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Zo: 10:00 - 22:00

55 Jaar | 1966 - 2021

Peters Geluidtechniek Nederland is uitgegroeid tot een volwaardig leverancier in de sport- & cultuur wereld. Met een CV waar je "U" tegen zegt verzorgen wij jaarlijks meer dan 50 evenementen van perfect BOSE geluid.

1966

Maart 1966 stapte Cees Peters naar de Kamer van Koophandel om zich in te schrijven. In de eerste maanden van het bestaan hield Cees zich bezig met antennes zetten, radio's & TV's repareren en soms het verhuren van boxen aan voetbal- en hockey clubs. Vader Kees Peters hielp mee met het timmeren van eigen 100Volt boxen onder het merk "POWER - RANGE", dit was een hele goede inslag.

Jaren 70 ... 80 ...

Van het een kwam het ander en rolde Peters Geluidtechniek Nederland eind jaren 70 binnen in de wielersport. In die vervlogen tijd werd in bijna elk dorp een wielerwedstrijd gehouden, ruim 600 per jaar. In 1986 bereikte wij het hoogtepunt met 91 wielerwedstrijden en verschillende andere evenementen. Zelfs in Gelderland hadden we een bezettingsgraad van 97% van alle wielerwedstrijden.

1993

In 1993 werd geheel op maat een gloednieuwe jurywagen gebouwd. Waar eerst open trailers gebruikt werden als jurywagen, waarbij de zij-planken verwijderd werden en het zijl op dak werd gegooid, leverde wij ineens een compleet ingerichte gesloten jurywagen met 3 openslaande ramen, een werkblad met 8 stoelen, een keukenblok met koelkast, 2 koffie zet apparaten en een compleet geïntegreerde geluidshoek. Maar daar bleef het niet bij. Bij de jurywagen hoorde ook een startpistool, bel en rondebord (toen nog handmatig met lamelle). De organisatie en ook juryleden waren zeer blij met ons. Het bedrijf veranderde in een volwaardig leverancier voor sportevenementen met niet alleen goed geluid.

Het succes was zo groot dat direct een tweede jurywagen werd gebouwd, om zo de vele aanvragen aan te kunnen. Enkele malen is nog wel aan een derde jurywagen gedacht, maar gezien de hoge aanschafprijs loonde het niet om dit voor een derde evenement op die dag aan te schaffen.

2015

In 2015 trad zoon Joram Peters in het bedrijf. Dat ging niet zonder problemen, omdat oprichter Cees Peters natuurlijk vast hield aan het oude vertrouwde, wilde zoon Joram Peters moderniseren. Vele grotere evenementen werden bezocht en bekeken hoe op dat evenement het geluid werd geleverd.
Al snel bleek dat de vraag naar nog professioneler geluid hoog was en organisaties ook materialen als Truss brug over de weg, MyLaps-mat en rechtstreeks verslag wenste. Joram maakte een bedrijfspand voor de komende 3 jaar, waarbij hij geluisterd had naar vele organisaties. De visie was duidelijk. Om te overleven in deze branche was geluidverhuur alleen niet voldoende. Om onszelf als bedrijf aantrekkelijk te maken was een totaalpakket nodig, niet enkel geluid.

2017

2017 werd de eerste jurywagen gewrapt in de bedrijfskleuren ROOD/WIT/ZWART met een nieuw logo (ontworpen door Joram Peters zelf) en de vermelding van BOSE geluidsinstallaties. Tevens werd de eerste Truss brug over de weg aangeschaft en werden geheel op maat de eerste twee LED rondeborden met afstandsbedieningen ontworpen. Twee jaar daarna werd de stap gezet naar een dubbel LED rondebord op de Truss brug en werden twee extra exemplaren ontwikkeld. De nieuwe standaard was gezet met een uniek dubbel LED rondebord in V-vorm. Van ruim 250 meter voor de finish tot ruim 250 meter na de finish was duidelijk te zien hoeveel ronde er nog gereden moesten worden. Tot op heden zijn we uniek in deze dubbele uitvoering en vragen collega bedrijven ons soms waar wij die LED rondeborden hebben gekocht. Bij het vernoemen van de prijs schrikt het de geïnteresseerde af.

2018

In 2018 kregen we weer zo'n geweldige aanvraag, maarliefst het WK Cyclocross in Valkenburg en het WK militairen in Chaam. Twee WK's waar we konden laten zien waartoe we in staat waren en hoe we ontzettend gegroeid waren in materiaal en ervaring. Het merk BOSE bleek hier grotendeels UCI microfonist Niko de Muyter (BE) gaf ons nog een geweldig compliment via onze installatie, terwijl duidelijk afgesproken was dat dit niet mocht i.v.m. de LIVE uitzendingen op TV.
Naast de vele wielerwedstrijden kregen we ook de aanvraag van de NN Marathon Rotterdam, marathon Utrecht, Urban Walk Den Haag en Utrecht en een groot bloemencorso in St Kansklooster, met een maand later het jeugd bloemencorso. Waar we al jaren het Fruitcorso in Tiel verzorgde, kwamen daar twee corso's bij en gaf het wat afwisseling in de programmering.
Dat zelfde jaar gingen we ook voor het eerst naar Belgie, voor het cyclocross wekend "Agter de Berg" in Hechtel-Eksel en keken de sporters en bezoekers met grote ogen naar ons en verbaasde zich over de klank van een huiskamer stereo-set maar dan buiten bij een evenement. Ook die eerste indrukken zijn niet onopgemerkt gebleven en zullen gevolgen hebben voor de toekomst.

2019

In 2019 gingen we nog een stap verder met de aanschaf van 8 stuks 15 Inch SUBwoofers. We zagen echter wel op websites van collega bedrijven dat de uitbreidingen en het daarbij komend succes niet onopgemerkt was gebleven en veelvuldig werd gekopieerd. Meerdere malen zagen wij op grote PROF evenementen zelfs collega bedrijven vermomt in gewone kleding, kijkend en luisterend naar onze manier van werken.
Met de aanschaf van de eerste 8 SUBwoofers werd bij PROF evenementen een nieuwe standaard gezet. Ook deze uitbreiding werd als zeer positief ervaren. Organisaties welke op evenementen kwamen waar wij stonden benaderde ons en wilde ook "het geluid van Peters". Zelfs vele sporters, bezoekers en juryleden spraken ons aan met "toen ik kwam aanlopen hoorde ik al dat jullie er zaten". Een eigen sound en eigen invulling van het bedienen van het evenement. Samen met een gastvrouw in de jurywagen welke koffie en thee zet, frisdrank in schenkt en washandjes met dichte waterflesjes uitdeelt bij de huldiging, staan organisaties versteld hoe wij met veel plezier en passie een eigen ingeving hebben gegeven aan een vak waar geen school voor bestaat. Wel hebben we opleidingen gevolgd m.b.t. geluidstechnicus en assistent opnametechnicus, maar dat betreft het uitversterken van bands en artiesten met grote PA installaties. Voor onze branche is eigenlijk geen opleiding en hebben we met een goede visie daar een eigen invulling aan gegeven welke zeer geliefd is bij vele organisaties.

2020 ...

Corona ... gesloten ...

2021 ...

Corona ... gesloten ...

Toekomst

We zien de toekomst toch positief tegemoet. Het Corona legt ons in 2020 en 2021 helaas wel even lam en vertraagt ons een beetje in het uitwerken van nieuwe plannen, maar met de aanvraag van nieuwe evenementen, ook internationaal en in het buitenland, hebben we weer zin om aan de slag te gaan.

Bent u ook op zoek naar een professionele partner voor uw evenement? Maak het kenbaar!

PRO Event Support

Waarom Peters Geluidtechniek?
De kracht van Peters Geluidtechniek Nederland ligt in het aanbieden van complete pakketten in de sport- & cultuur sector. Door tientallen jaren ervaring in de kleinere maar ook de grootste evenementen van Nederland kunnen wij organisaties ontzorgen met onze aantrekkelijke pakketten.
Waarom BOSE?
BOSE 402's
BOSE 802's
SUB Woofers

KIES uw pakket

LOSSE verhuur

Werken volgens de richtlijnen van RIVM

CoronaProofLogo rdWij werken volgens de richtlijnen van het RIVM, in samenspraak met de KNWU en KNAU.
Meer info ...

De kracht van vroeg boeken 0% RISICO

CoronaProofLogo rdMet een OPTIE-CONTRACT kunt u ons zeer vroeg boeken en dat met 0% risico.
Meer info ...

bose logo vector transp

bose 402 802 2b

VOLG ONS OP SOCIALMEDIA !!

Ook interessante aanbiedingen en nieuwtjes.

0x
BOSE 402's
0x
BOSE 802's
0Watt
aan 100Volt versterkers
0mtr
luidsprekerkabel

PETERS GELUIDTECHNIEK NEDERLAND

PROFESSIONALS IN BOSE GELUID-/OMROEPINSTALLATIES

Telefoon

Joram Peters: +316 347 357 52
Paula Peters: +316 121 850 57
WhatsApp: +316 347 357 52

Adres

Teijssenstraat 27
6653AP Deest
Nederland
Route berekenen naar dit adres

KvK & BTW

Peters Geluidtechniek Nederland is onderdeel van “PRO EVENT SUPPORT”
- KvK: 70935882
- Vestigingsnr: 000044723423
- BTW: NL.167906562.B05
- BTW ID: NL.0031.320.17.B23

Openingstijden

Ma - vr: 10:00 - 22:00
Za & Zo: 10:00 - 20:00

©1966-2023 Peters Geluidtechniek Nederland | Concept, content & design: Joram Peters
In eigen beheer: > 200+ BOSE luidsprekers | > 48.000Watt @ 100Volt versterkers | > 18Km kabel !!

PETERS GELUIDTECHNIEK NEDERLAND
PROFESSIONALS IN BOSE GELUIDSYSTEMEN


.

.