Cyclocross "Agter de Berg" België zeer groot succes

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De organisatie van de cyclocross Agterberg de Berg benaderde Peters Geluidtechniek Nederland al in 2018 voor editie 2019.

Cyclocross Agterberg de Berg editie 2019

Microfonist Rien van Horik, welke altijd zeer tevreden is over de kwaliteit van ons, liet weten in februari 2018 naar Hechtel-Eksel te gaan voor een tweedaagse Cyclocross, een evenement welke in een rustigere periode valt en aantrekkelijk is om ons portfolio uit te breiden.

In 2018 benaderde wij de organisatie START-BOX.be al en met succes. De organisatie toonde interesse, maar had voor editie 2018 al alles geregeld. Het contact verliep goed en voor editie 2019 werden de koppen bij elkaar gestoken om samen met ons er een mooi weekend van te maken en dat met groot succes zo bleek. Met een jurywagen, Truss brug en BOSE geluidsinstallatie zou de upgrade van het evenement absoluut opvallen. De organisatie besteedde ook erg veel aandacht aan de aankleding van het evenement, met een heus houten frame voor op de Truss brug, een grote tent midden op het veld voor de dorstige en hongerige bezoekers en een mooi Truss frame huldigingspodium. Alle lof aan de organisatie.

Het was voor de jury van Cycling-Vlaanderen even wennen een jurywagen bij amateur cyclocross, maar ook dat contact verliep spontaan. Gastvrouw Paula verzorgde de jury van heerlijke koffie, thee en frisdrank. Ook het digitaal LED rondebord met afstandsbediening was even wennen, maar in no-time was de jury los. Voorzitter van Cycling-Vlaanderen Jos Mondelaers gaf ons nog een compliment van de geweldige klank van de BOSE geluidsinstallatie en de uitgebreide service. Iets wat bij grote prof cyclocrossen wellicht normaal is maar bij amateur cyclocrossen niet. Ook bezoekers en ouders van wielrenners gaven ons complimenten, "Zulk geluid hoor je nergens bij cyclocrossen". Voor de Nederlandse microfonist Rien van Horik vrij normaal, al bedankt hij ons na afloop van elke wedstrijd voor de goede service.

De toon was gezet en de stap om in 2020 weer van ons gebruik te maken was voor de hand liggend. Echter toen nog niet wetende wat het een rare editie zou worden. Mijn vrouw lag in het ziekenhuis en ik als geluidstechnicus was 3 dagen naar Belgie en stond 2 dagen gezellige muziek te draaien. Voor mij een uitlaatklep om de komende zware tijd toch een beetje te verwerken. Afgesproken met de organisatie, welke ons als een familie ziet, waar wij zeer gastvrij ontvangen worden en mee mogen eten en drinken tijdens de twee dagen, dat mijn vrouw Paula er in editie 2021 gewoon weer bij is.


Terugknop