NN Marathon Rotterdam krijgt BOSE geluid van Peters Geluidtechniek Nederland

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Voor Golazo Nederland hebben wij op 13 oktober 2018 de eerste opdracht verzorgt bij de Tacx Pro Classic bij Neeltje Jans (Zeeland). Na afloop bedankt de contactpersoon van Golazo ons voor de goede zorgen.

Logo Golazo

In 2014 bundelden Like2Run, de Stichting Marathon Eindhoven, Utrechtrent, Topsport Noord Nederland en Golazo Sports de krachten in Golazo Sports Nederland met kantoren in Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Populaire en toonaangevende evenementen als de NN Marathon Rotterdam, 4 Mijl van Groningen, Marathon Eindhoven, Singelloop Utrecht, etc. kregen hierdoor extra mogelijkheden om zich nog nadrukkelijker te ontplooien.

De afgelopen jaren zijn verschillende sportevenementen geïnitieerd met een prachtige mix van top- en breedtesport voor jong en oud. Naast loopevenementen bestaat het uitgebalanceerde en gevarieerde productportfolio in Nederland sinds 2017 ook uit fiets- en wandelevenementen met als bekende evenementen de Classico Boretti, KlimClassic, NK Wielrennen en de Scheveningen Light Walk. Jaarlijks trekken de 52 evenementen in totaal zo’n 240.000 deelnemers en vele honderdduizenden toeschouwers.

Marathon R'dam

Op 7 April 2019 gaan we als eerste de BOSE geluid-/omroepinstallatie verzorgen bij de NN Marathon in Rotterdam, bij de Erasmusbrug. Bijna 1Km traject met 56 BOSE luidsprekers (elke lichtmast 2 BOSE 402's). Alle kabels worden gespannen en de BOSE 402's worden met klemmen in lichtmasten geplaatst, 30 graden gekanteld. De audiowagen zal geplaatst worden aan het eind van de Erasmusbrug bij het vasteland, net voor de kruising.
Bij de start van de Marathon zal Faber Audiovisuals een Line-aray plaatsen en zullen wij het signaal verder uitversterken over de Erasmusbrug, over een lengte van bijna 1000 meter.