55 JAAR | PETERS GELUIDTECHNIEK NEDERLAND | INFO
  • +31634735752
  • +31612185057
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Zo: 10:00 - 22:00

Losse jurywagen verhuur

De flexibele en multifunctionele inzet op uw evenement

Losse jurywagen verhuur

De flexibele en multifunctionele inzet op uw evenement

Verhuur LOSSE jurywagens

Onze jury-/audiowagens zijn een welkom onderkomen voor de juryleden. Met een werkblad over de volledige breedte (5 meter) van de wagen en 8 zitplaatsen, is er voldoende plaats. De wagen beschikt over een kapstok-/kofferhoek, gastenbankje, keukenblok met 2 koffiezetapparaten, 1 waterkoker en koelkast. Achter in de wagen is een DIGITALE GELUIDSHOEK geplaatst, welke bediend wordt met een iPad Pro bij compleet verzorgde evenementen, NIET bij losse jurywagens.

 

JURYWAGEN LOS TE HUUR V.A. 01-11-2021 !!!

BUITENseizoen

OKT t/m MRT: Wegens de extreem drukke zomermaanden verhuren wij onze wagens alleen los in de wintermaanden. De jury-/audiowagens zijn in 5 verschillende opties te huur. Kijk bij "Jurywagen opties" voor meer info.

ALLEEN IN 2021: In de maand oktober 2021 is het NIET mogelijk om onze jurywagens los te huren. I.v.m. Corona zijn vele evenementen van begin van het seizoen naar het einde van het seizoen en zelfs naar oktober verhuisd. Onze jurywagen is los te huur tussen 01 november 2021 en 31 maart 2022.

 

HOOGseizoen

APR t/m SEPT: In het hoogseizoen verhuren wij de jury-/audiowagens NIET los.

De 2 jury-/audiowagens worden door ons bij zo'n 50 wielerwedstrijden en atletiek ingezet per jaar, echter alleen compleet met BOSE geluid-/omroepinstallatie en COMPLETE verzorging.

Niet zomaar wat geluid, maar professionele apparatuur met gediplomeerd personeel, gezellige muziek en professionele tunes. Volgens vele organisaties de beste prijs-/kwaliteitsverhouding.

#LosseVerhuur #LosseJurywagen #Jurywagen #JurywagenVerhuur #Audiowagen #JuryOnderkomen #JuryBus #KNWUjury #KNAUjury #JurywagenHuren #Huureenjurywagen

Jurywagen OPTIES

OPTIE 1

Optie 1 is de goedkoopste versie van de jurywagen. Deze wordt als het ware casco verhuurt ZONDER gastvrouw, ZONDER drank en ZONDER accessoires. Dus alleen de jurywagen als onderkomen met 8 zitplaatsen aan het raam.

OPTIE 2
OPTIE 3
OPTIE 4
OPTIE 5

Onze prijzen zijn incl. 21% BTW, inclusief brengen en ophalen. Zelf ophalen en retour brengen is NIET mogelijk. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

BOVENAANZICHT: JURY-/AUDIOWAGENS

Multi functioneel inzetbaar8 Zitplaatsen, kappstokken & koffer hoekKeuken met 2 koffiezetapparaten, waterkoker & koelkastOPTIE: LED rondebord, bel, startpistool, huldigingspodium & finish-matOPTIE: Gastvrouw, serveren koffie, thee & frisdrank

JURY-/AUDIOWAGENS

Multi functioneel inzetbaar8 Zitplaatsen, kappstokken & koffer hoek

Jury-/audiowagen in actie

Klik op de foto's voor vergroting.

JURY-/AUDIOWAGENS

Multifunctioneel inzetbaar met 8 zitplaatsencaan het raam, keukentje met 2 koffiezetapparaten, waterkoker en koelkast met frisdrank.
Tevens veel accessoires als optie: LED rondebord met afstandsbediening, rondebel, startpistool. huldigingspodium (blokken 1-2-3) en finish-mat (met streep & MyLaps aansluiting).

Toch liever COMPLEET en VERZORGD?

De verhuur van een losse jurywagen is enkel een kleine service. De echte kracht ligt in het meest complete en professionele pakket "Jurywagen met Truss brug & BOSE geluid-/omroepinstallatie", eventueel uitgebreid met rechtstreeks verslag set, portofoons, mobilofoons of extra digitale draadloze microfoons. Meer info ...

5075fe38 830d 4cea 8990 453073fcc562

ONZE TROTS

Naast bovenstaande grotere evenementen verzorgen wij jaarlijks ook meer dan 50 kleinere evenementen.

LOSSE JURYWAGEN HUREN:

Vul hieronder het formulier zo compleet mogelijk in, dat sturen wij u z.s.m. een vrijblijvende offerte m.b.t. losse jurywagen verhuur.
(*) = Verplichte velden. Vult u de verplichte velden NIET in, dan kan het formulier NIET verstuurd worden.

  • Losse jurywagen verhuur is alleen mogelijk in oktober, november, december, januari, februari en maart. In het hoogseizoen (apr t/m sept) is verhuur alleen mogelijk in combinatie met BOSE geluid.
Ongeldige invoer

Verplichte keuze

Verplichte keuze

Verplichte keuze

Verplicht veld

Verplicht veld invullen

NAW gegevens

Ongeldige invoer

Verplicht veld invullen

Verplichte keuze

Verplicht veld

Verplicht veld invullen

Verplicht veld invullen

Verplicht veld invullen

Verplicht veld invullen

Offerte losse jurywagen:
Onze jurywagens zijn in 5 opties te huur. Kies een optie.

Verplichte keuze

De jurywagen wordt door ons gebracht en weer opgehaald. Het is NIET mogelijk om de jurywagen zelf op te halen. Vul hieronder op 1 regel de straatnaam, huisnummer en plaats in, waar de jurywagen naar toe moet worden gebracht.
Verplicht invullen

Graag de datum van het evenement en de start tijd van de eerste categorie invullen. Wij zorgen dat de jurywagen 1 uur voor de start geheel is opgetuigd en toegankelijk is. Geef bij de eind datum en tijd de tijd aan dat de laatste categorie eindigd (huldiging).


Graag datum en tijd invoeren


Datum en tijd invullen waarop de jurywagen kan worden opgehaald.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Maximaal 5 bestanden met maximaal 5MB per stuk toe te voegen.

Europese Privacy wet:

Volgens de nieuwe Europese Privacy Wet (25-5-2018) zijn wij verplicht u te melden dat wij uw gegevens digitaal opslaan in de cloud. Indien gewenst zijn deze gegevens per email opvraagbaar. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden gegeven.

Verplicht aanvinken

Let op !! Nadat u op de verzend knop drukt krijgt u een bedankpagina met "Best #naam, bedankt voor ...". Alleen dan is het formulier goed verstuurd. Krijgt u een rode balk onder in het scherm met een foutmelding, dan zijn niet alle verplichte velden goed ingevuld.

.

0x
BOSE 402's
0x
BOSE 802's
0Watt
aan 100Volt versterkers
0mtr
luidsprekerkabel

PETERS GELUIDTECHNIEK NEDERLAND

PROFESSIONALS IN BOSE GELUID-/OMROEPINSTALLATIES

Telfoon

Joram Peters: +316 347 357 52
Paula Peters: +316 121 850 57
WhatsApp: +316 347 357 52

Adres

Teijssenstraat 27
6653AP Deest
Nederland
Route berekenen naar dit adres

KvK & BTW

Peters Geluidtechniek Nederland is onderdeel van “PRO EVENT SUPPORT”
- KvK: 70935882
- Vestigingsnr: 000044723423
- BTW: NL.167906562.B05
- BTW ID: NL.0031.320.17.B23

Openingstijden

Ma - vr: 10:00 - 22:00
Za & Zo: 10:00 - 20:00

©1966-2021 Peters Geluidtechniek Nederland | Concept, content & design: Joram Peters
In eigen beheer: > 200+ BOSE luidsprekers | > 48.000Watt @ 100Volt versterkers | > 18Km kabel !!