• +31634735752
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Ma - Vr: 10:00 - 22:00

"Compleet ontzorgen, dat werkt!"

Wij leveren onze diensten met complete pakketten en ALTIJD MET jury-/audiowagen. Wij leveren onze pakketten zoals geen ander, compleet met overweldigend veel extra's en passie, dat is onze unieke service.

Wielersport & Atletiek

Bij de wielersport & atletiek wordt de jury-/audiowagen 99% gebruikt als jurywagen. Van daar uit wordt ook de complete BOSE geluid-/omroepinstallatie aangestuurd. De vast ingebouwde geluidshoek heeft voldoende cappaciteit om elk evenement van perfect geluid te voorzien.

Overige evenementen

Bij overige evenementen wordt de jury-/audiowagen ingezet als regiewagen, omroepwagen, infowagen, kassawagen, etc. Ook dan wordt van daar uit de BOSE geluid-/omroepinstallatie aangestuurd. De audiowagen kan ook gebruikt worden door de organisatie en op een centrale plek geplaatst worden.

0%
TEVREDENHEIDSGARANTIE !!!
Wij zijn er van overtuigd dat u tevreden zult zijn over onze diensten en kwaliteit.
"Eten met je proeven & geluid moet je horen". Kom daarom naar een van de
evenementen waar wij onze diensten verzorgen en oordeel zelf!
0%
TEVREDENHEIDSGARANTIE !!!
Wij zijn er van overtuigd dat u tevreden zult zijn over onze diensten en kwaliteit.
"Eten met je proeven & geluid moet je horen". Kom daarom naar een van de
evenementen waar wij onze diensten verzorgen en oordeel zelf!

bose-402-802-2b.png

Waar bij veel evenementen nog steeds de blikkerig klinkende hoornluidsprekers het straatbeeld domineren, zijn wij jaren geleden al overgestapt naar echte luidsrekers van het merk BOSE.BOSE luidsprekers zijn licht in gewicht, produceren een mooie en krachtige klank, kunnen zowel op statief als hangend gemonteert worden.

BOSE bleek het perfecte antwoord op onze wensen. De luidsprekers zijn een waar genoegen om naar te luisteren, zijn makkelijk inzetbaar, licht in gewicht en weersbestendig. Vandaar dat u op onze website, stickers en zelfs bedrijfskleding het merk BOSE ziet terugkomen.

Het merk BOSE brengt ons bij evenementen welke zich willen onderscheiden en de kwaliteit van het geluid op een hoog niveau willen doorvoeren.

Het concept "BOSE 402" bestaat al tientallen jaren. De slanke compacte "zuiltjes" hebben 4 full-range luidsprekers van totaal 120Watt RMS (240Watt muziek).
BOSE weet uit deze relatief kleine "zuiltjes" met zeer grote openingshoek van 127 graden een hoge geluidsdruk en warme klank te produceren. Met deze grote openingshoek maakt het dus niet uit waar u staat aan de voorkant van de luidspreker, zelfs achter de luidspreker is alles nog goed hoorbaar. Dit is een van de beste eigenschappen van BOSE, samen met het "all-weather" concept, voellen de 402's zich thuis buiten in de regen.

Wie kent ze niet? De zwarte BOSE 802's met de ronde bass pijpjes en het linnen doek (Type 1 & 2).Heel veel gebruikt bij presentaties, openingen en kleinere bands. De Bose 802's hebben qua muziek een mooiere klank met meer laag. Dat is ook logisch, want in een BOSE 802 zitten geen 4 maar 8 stuks 4,5 inch luidsprekertjes.

Bij de start/finsih van sportevenementen gebruiken wij standaard 8 BOSE 802's op statief of hangend in lichtmasten bij profevenementen.
De BOSE 802's geven meer body dus meer sfeer en emotie bij muziek.

Steeds meer bezoekers willen een evenement beleven en dan bedoelen ze niet alleen zien, maar ook horen. Daarom is sfeer ontzettend belangrijker en daar speelt Peters Geluidtechniek Nederland op in met het SUB+ & SUB++ pakket.

SUB++ pakket, nog nergens anders vertoont in de wielersport/atletiek!

Het SUB pakket kent twee varianten, het SUB+ en SUB++ pakket.

 • Bij het SUB+ worden 8 subwoofers geplaatst en de statieven van de BOSE 802's vervangen door tussenpalen. Het pakket bestaat dan uit 8 BOSE 802's met 8 SUBwoofers.
 • Bij het SUB++ pakket worden er 8 BOSE 802's toegevoegd. Het pakket bestaat dan uit 16 BOSE 802's met 8 SUBwoofers.

Of u nu gaat voor het SUB+ of SUB++ pakket, de SUBwoofers zijn al een behoorlijke upgrade en bij het instarten van de juiste muziek tussen de woorden van de microfonist door wordt de sfeer niet alleen hoorbaar maar ook een stukje voelbaar!

Logo BOSE

Ook WK Cyclocross Valkenburg durft kwaliteit te kiezen!

PETERS GELUIDTECHNIEK NEDERLAND100% BOSE GELUIDSINSTALLATIEPROFESSIONELE UITSTRALINGHOGE SPRAAKVERSTAANBAARHEID

Logo BOSE

Ook WK Cyclocross Valkenburg durft kwaliteit te kiezen!

PETERS GELUIDTECHNIEK NEDERLAND100% BOSE GELUIDSINSTALLATIEPROFESSIONELE UITSTRALINGHOGE SPRAAK VERSTAANBAARHEID

SUBpakket | Ongekend in de wielersport !!!

De SUB-pakketten zijn ongekend in de sportwereld en geven het evenement, waar niet alleen spraak maar ook muziek ontzettend belangrijk is, een ontzettende BOOST !!

 • Bij het SUB+ pakket plaatsen we 8 SUBwoofers en 8 BOSE 802's op ±180 meter, links & rechts van de jurywagen. Een totaal vermogen van 7520Watt continue (1540Watt piek).
 • Bij het SUB++ pakket plaatsen we 8 SUBwoofers en 16 BOSE 802's op ±180 meter, links & rechts van de jurywagen. Een totaal vermogen van 9440Watt continue (18880Watt piek).

Deze set zal niet onopgemerkt voorbij gaan aan de bezoekers en zullen de sfeer absoluut beinvloeden. Waar PA bedrijven enkel stapelboxen plaatsen op 1 punt, verdelen wij het hoge vermogen over een traject van honderden meters en verlengen het traject tot 2Km met compacte BOSE luidsprekers.

ONZE TROTS

Naast bovenstaande grotere evenementen verzorgen wij jaarlijks ook meer dan 50 kleinere evenementen

ONZE NIEUWE BEDRIJFSFOLDER IS UIT!

Offerte aanvraag compleet verzorgde evenementen

Vul onderstaande formulier zo compleet mogelijk in. U krijgt van ons een vrijblijvende offerte toegestuurd.

Bent u tevreden over de offerte en wilt u e.e.a. vastleggen, dan kunt u in de email van de offerte klikken op "OFFERTE DIGITAAL GOEDKEUREN" en kunt u digitaal hetgeen vastleggen en een handtekening plaatsen.

Verplichte keuze

Verplicht veld

Verplichte keuze

Verplicht veld

Verplichte keuze

Verplichte keuze

Verplichte keuze

Verplicht veld

Vul a.u.b. het kamer van koophandel nummer in, zodat bij een goedkeuring van de offerte de juiste factuur na het evenement wordt gestuurd.

Vul a.u.b. het BTW nummer in als u dat heeft. Indien de offerte wordt goedgekeurd, wordt na het evenement de factuur juist verstuurd (met BTW nr).


NAW gegevens

Verplicht veld

Ongeldige invoer

Verplicht invullen

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplichte keuze

Verplicht invullen

Verplichte keuze

Verplichte keuze


Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Verplichte keuze

Offerte aanvraag

Reservering

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Verplichte keuze

Verplicht veld

Vroegboekkorting !!!

Bij het reserveren van een evenement minimaal 3 maanden van te voren, ontvangt u gratis 4 portofoons en 1 mobilofoon (in de jurywagen) tijdens uw evenement. De 4 portofoons hebben draadloos verbinding met de jurywagen en onderling. Dit ter beveiliging en bevordering van uw evenement. Eventueel meerdere portofoons zijn los bij te huren, waarbij de eerste 4 GRATIS zijn.

Ongeldige invoer

Het is enkel mogelijk om onze jurywagens los te huren ALLEEN in "het buitenseizoen" (Jan, Feb, Mrt, Okt, Nov of Dec). Valt uw evenement in een van deze maanden, vuld an onderstaande gegevens in.

Voor de berekening van de kosten hebben wij absoluut de adresgegevens nodig van het evenement.

Verplichte keuze

De jurywagen is zonder geluid in vele opties te huren, hieronder de uitleg.

OPTIE-1: Jurywagen "Casco", zonder geluid, zonder accessoires
OPTIE-2: Jurywagen "Accessoires", zonder geluid, met accessoires (LED rondebord, bel, startpistool, finish-mat)
OPTIE-3: Jurywagen "Compleet", zonder geluid, met koffie, thee, frisdrank, accessoires (LED rondebord, bel, startpistool, finish-mat)
OPTIE-4: Jurywagen "Service", zonder geluid, met GASTVROUW en koffie, thee, frisdrank, accessoires (LED rondebord, bel, startpistool, finish-mat)
OPTIE-5: Jurywagen "Deluxe", zonder geluid, met TRUSS BRUG (spandoek plaatsing), GASTVROUW en koffie, thee, frisdrank, accessoires (LED rondebord, bel, startpistool, finish-mat)

Ongeldige invoer

Tijdens een omloop is het zeer interesant om tijdens de wedstrijd LIVE verslag te doen en deze te versterken bij de finish. De reporter op de motor hoort exact wat de microfonist bij de finish zegt en zo kan er een zeer spannende interactie plaatsvinden.

Ongeldige invoer

Verplichte keuze

Verplichte keuze

Verplicht veld

Verplichte keuze

Verplichte keuze

Verplicht veld

Jury-/audiowagen (XL pakket) incl. Bose geluid-/omroepinstallatie

Bij het huren van onze jury-/audiowagen, verzorgen wij alle inzittenden van lekkere koffie, thee & frisdrank. Onze gastvrouw verzorgt ook de washandjes en dichte waterflesjes bij elke huldiging. Tevens kunt u gebruik maken van alle gratis accessoires:

 • - Elektronisch LED rondebord met afstandbediening
 • - Rondebel (scheepsbel)
 • - Startpistool 9mm (incl. 10 patronen)
 • - Huldigingspodium (blokken 1-2-3) met washandjes en dichte waterflesjes
 • - Finish-streep-mat met MyLaps aansluiting KNWU PC
 • - Start-/finishpaal t.b.v. spandoek
 • - Extra PC scherm aan te sluiten op KNWU MyLaps PC, t.b.v. info microfonist
 • - 32Inch TV/monitor t.b.v. fotofinish apparatuur KNWU (wandmontage)
 • - Stel zelf online het genre van de muziek samen (nieuw venster opent)

Verplichte keuze

Verplichte keuze

Ongeldige invoer

De aluminium Truss brug is een geweldige aankleding van de start/finish locatie. De Truss brug leunt aan 1 kant op het dak van de jurywagen en aan de andere kant op de grond. De standaard spanwijdte is standaard 8,4mtr. De onderkant Truss brug is 4,48mtr en de bovenkant is 4,75mtr.Eventuele uitbreiding tot 12,4mtr spanwijdte is mogelijk als extra optie.
Wij plaatsen tevens uw spandoek in de Trussbrug, of indien geen spandoek aanwezig is, plaatsen wij ons eigen spandoek met "Start/Finish".

jurywagen xxl truss brug nk jeugd

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer


Geen jurywagen nodig???

Wij leveren onze dienst bij de wielersport, triathlons, stratenlopen en overige sportwedstrijden alleen maar met bediening en met jury-/audiowagen. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze wagen als jurywagen, wordt deze wagen meegenomen voor eigen gebruik. In onze wagen is namelijk alle apparatuur aanwezig om uw evenement van perfect geluid te voorzien en is speciale apparatuur ingebouwd om Bose luidsprekers aan te sturen, welke wij niet los en zonder bediening verhuren.

Verplichte keuze

Standaard zijn reeds 8 zware Bose 802's inbegrepen, links & rechts van de jurywagen. U heeft de mogelijkheid om EXTRA Bose 802's toe te voegen.
De krachtige Bose 802's geven meer power en een mooier HiFi geluid aan het start-/finish gebied en is absoluut een aanrader en "finish entourage verhogend".
Verplichte keuze aantal boxen op statief

Verplichte keuze

Verplicht veld

Omschrijf het evenement zo goed mogelijk.

Verplicht veld


Ongeldige invoer

Verplichte keuze

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Verplichte keuze

Verplichte keuze

Verplichte keuze

Verplicht veld

Verplichte keuze minimaal 1

Verplichte keuze

Verplicht veld

Verplichte keuze

Verplicht veld

Verplichte keuze

Verplicht veld

Verplicht veld

Bij +15 portofoons en meerdere dagen gelden staffel prijzen

Verplicht veld

Alleen nodig bij extreem intensief gebruik en/of langer dan 1 dag, indien geen lader wordt bijgehuurd.

Verplicht veld

Verplichte keuze

Verplicht veld

Incl. 230Voltt voeding
Bij +15 mobilofoons en meerdere dagen gelden staffel prijzen

Verplicht veld

Incl. 12Voltt sigarette-aansluiting

Verplichte keuze

Ongeldige invoer

Europese Privacy wet

Volgens de nieuwe Europese Privacy Wet (25-5-2018) zijn wij verplicht u te melden dat wij uw gegevens digitaal opslaan in de cloud. Indien gewenst zijn deze gegevens per email opvraagbaar. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden gegeven.

Verplicht aanvinken om verder te gaan

0x
BOSE 402's
0x
BOSE 802's
0Watt
aan 100Volt versterkers
0mtr
luidsprekerkabel

PETERS GELUIDTECHNIEK NEDERLAND

PROFESSIONALS IN BOSE GELUID-/OMROEPINSTALLATIES

Telfoon

Joram Peters: +31(0)6 347 357 52
Paula Peters: +31(0)6 12 18 50 57
WhatsApp: +31(0)6 347 357 52

Adres

Groene Heuvels 135
6644KX Ewijk
Nederland
Route berekenen naar dit adres

Kamer van koophandel

- KVK 70935882
- Vestigingsnr. 000008286604

Openingstijden

Maandag - vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag & Zondag: 10:00 - 20:00