• +31634735752
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr: 10:00 - 22:00
Logo BOSE

Durf te kiezen voor kwaliteit !

Logo BOSE

Durf te kiezen voor kwaliteit !

Triathlons

Geluid en zeker ook radiocommunicatie is niet meer weg te denken bij triathlons. Het vele publiek welke op verschillende plekken op het parcours staat verdeeld, dient de omroep en sponsoren goed te horen. Ook wenst de organisatie zorgeloos het evenement te kunnen besturen. Daarbij zijn vele portofoons niet meer weg te denken in deze sportwereld. Wij spelen in op de wensen van de organisatie. Onze jurywagens zijn een welkom onderkomen voor de jury/organisatie. Vanuit één centraal punt wordt het geluid en radiocommunicatie geregeld. Wij zijn als technisch personeel de gehele dag aanwezig en kunnen inspringen bij wensen van de organisatie.

Interesse? Vraag online een offerte aan of bel 0031(0)6 - 347 357 52.


Bij "Event support" is te zien welke facetten wij leveren bij het pakket.

Event support

Audiowagen

Onze jury-/audiowagen wordt bij Triathlons vaak gebruikt als audio-/regiewagen. Ookl kan onze wagen als reporter wagen worden gebruikt, zoals bij het WK Cyclocross in Valkenburg ook is gebeurt. De microfonisten Nico de Muyter (UCI) en Rien van Horik (KNWU) zaten bij ons in de wagen met TV beelden en iPads met tussentijden, terwijl de UCI juryleden in de jurytrailer verderop zaten. Volgens beide microfonisten een perfecte werkplek, waar ze ongestoort 100% hun werk konden doen.

De professionele audioapparatuur in de wagen bestaat standaard uit 6 versterkers (15.600Watt) een digitale versterker, 4 digitale draadloze microfoons, BOSE digitale controllers en iPad met 19 genre lijsten en professionele tunes.

Accessoires
Gastvrouw
BOSEgeluid
Muziek & tunes
Bediening & service
Opties & extra's

Overige evenementen

0%

PRO AUDIO EVENT SUPPORT

Image
0%

PRO AUDIO EVENT SUPPORT

Image
bose-402-802-2.png

Sart locatie:

Bij de start van de triathlon (zwem locatie) is vaak een kleine omroepinstallatie gewenst, om de zwemmers en bezoekers aan te spreken. Wij leveren naast een complete geluidinstallatie ook losse installaties. Hierbij moet u denken aan een draaloze microfoon, versterker(s) en minimaal 4 BOSE luidsprekers op statief. Natuurlijk is het aantal uitbreidbaar en zal per locatie bekenen worden, afhankelijk ook van uw wensen en onze mogelijkheden.

Bij de huur van onze jurywagen is tevens een startpistool aanwezig.

Wissel zwemmen / fietsen:

Bij de wissel van zwemmen naar fietsen zijn vele vrijwilligers aanwezig om alles in goede banen te begeleiden. Daarbij zijn portofoons en mobilofoons niet meer weg te denken. De vrijwilligers moeten snel kunnen handelen en draadloos kunnen overleggen.

Op de wissel locatie is het ook mogelijk om een losse omroepinstallatie te installeren, of wanneer deze locatie dicht bij de finish ligt, kunnen wij een seperate versterker met enkele luidsprekers plaatsen en bedienen vanuit de regiewagen. Wij verhuren ook megafoons, waarbij het mogelijk is mobiel de vele sporters of publiek aan te spreken.

Finish gebied:

Op de finishlocatie kan onze jury-/regiewagen worden ingezet, vanwaaruit de geluidinstallatie in het finishgebied wordt bediend. De microfonist(en) kan vrij rond lopen en het publiek toespreken. In de jury-/regiewagen is het tevens mogelijk om het rechtstreeks verslag vanuit de wedstrijd "LIVE" door te lussen op de geluidinstallatie. Dit is absoluut ambiance verhogend voor het wachtende publiek bij de finish.

Onze jury-/regiewagen is voorzien van een startpistool 9mm, rondebel, rondebord en huligingspudium. Hiervan kan tijdens het evenement gebruik worden gemaakt. De juryleden worden in de accomodatie voorzien van koffie, thee en frisdrank. In de accomodatie is tevens verwarming aanwezig voor de wat frissere dagen.

Het finishgebied wordt rondom de finishstreep voorzien van enkele zware PA boxen op statief. Het verdere parcours wordt voorzien van hoornluidsprekers. Indien gewenst kunnen wij een groter gebied dan standaard voorzien van PA boxen op statief. Deze luidsprekers geven een "voller geluid" dan hoornluidsprekers.

Aanvulling:

Vaak is er een gebouw of tent aanwezig waar het publiek kan eten en drinken, wachtend op de doorkomst of finish van de sporters. Wij kunnen op deze locatie ook luidsprekers plaatsen, welke qua volume seperaat aan te passen zijn.

Ook bestaat de mogelijkheid om een losse geluidinstallatie te plaatsen, waarbij muziek CD's en een microfoon aanwezig zijn. Vraag ons om de mogelijkheden!

Verhuur portofoons:

Bij triathlons zijn vaak veel vrijwilligers aanwezig om het evenement in goede banen te begeleiden. Daarbij zijn portofoons en mobilofoons onmisbaar. Veiligheid en snel communiceren is een must in deze sportwereld.

Wij verhuren kleine, maar ook grote aantallen portofoons en mobilofoons, met de mogelijkheid van verschillende kanalen. Onze portofoons worden verhuurt in twee smaken:

  1. Standaard = (1) Portofoon met broekriemclip + (2) krulsnoer en microfoonclip
  2. Deluxe = (1) Portofoon met broekriemclip + (2) krulsnoer en microfoonclip + (3) oortje ("in ear")

Live verslag:

Vanuit de wedstrijd is het mogelijk om rechtstreeks verslag te geven aan de finish locatie. Het wachtende publiek wordt zo geinformeerd vanuit de wedstrijd. Dit is absoluut ambiance verhogend en een aanrader voor een geslaagde triathlon.

De heuptas kan makkelijk gedragen worden rondom de taile en heeft geen externe voeding nodig. De heuptas bevat een mobiele telefoon met elektronica en powerbank en heeft dus voldoende capaciteit om uren verslag te doen.

Middels de oortjes hoort de verslaggever exact wat er bij de finish gezegd wordt en kan een leuke interactie plaatsvinden. De microfonist bij de finish entertaint het publiek bij de finish, vraag de verslaggever of er nog nieuws is en de verslaggever is direct hoorbaar door het publiek, welke de adrenaline van de wedstrijd voelen.

Prijzen:

Prijzen zijn afhankelijk van hoeveel apparatuur wij plaatsen, hoe lang het evenement duurt en waar het georganiseerd wordt. Vraag daarom eein vrijblijvende offerte aan!

0x
BOSE 402's
0x
BOSE 802's
0Watt
aan 100Volt versterkers
0mtr
luidsprekerkabel

PETERS GELUIDTECHNIEK NEDERLAND

PROFESSIONALS IN BOSE GELUID-/OMROEPINSTALLATIES

Telfoon

Joram Peters: +31(0)6 347 357 52
Paula Peters: +31(0)6 12 18 50 57
WhatsApp: +31(0)6 347 357 52

Adres

Groene Heuvels 135
6644KX Ewijk
Nederland
Route berekenen naar dit adres

KvK & BTW

Peters Geluidtechniek Nederland is onderdeel van “PRO EVENT SUPPORT”
- KvK: 70935882
- Vestigingsnr: 000044723423
- BTW: NL.167906562.B05
- BTW ID: NL.0031.320.17.B23

Openingstijden

Maandag - vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag & Zondag: 10:00 - 20:00