55+ JAAR | PETERS GELUIDTECHNIEK STOPT 1-12-2023
  • +31634735752
  • +31612185057
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Zo: 10:00 - 22:00
Logo BOSE

Peters Geluidtechniek | De BESTE keuze voor uw evenement !!!

Durft te investeren in uw evenement. Laat het geluid over aan professionals !!!

NK - BK - DK - EK - WK

Bij grote professionele evenementen is goede communicatie en overleg de juiste start. Het evenement moet op die dag(en) perfect verlopen en wij willen onze kunsten vertonen waar we zeer goed en uniek in zijn.

Afhankelijk van hoe groot het evenement is en hoeveel bezoekers er komen, brengen wij een vrijblijvende offerte uit met ook een digitale indeling van de apparatuur (PDF). Wij beschikken over meer dan 200 BOSE luidsprekers en bij zulke grote evenementen is een hoge audiodichtheid en grote spraakverstaanbaarheid van groot belang. Vandaar dat wij uit eigen beheer een hoog aantal BOSE luidsprekers kunnen leveren, zo ook op de meest interessante uithoeken. Elke bezoeker moet intens genieten van het evenement (de sfeer), maar ook de sponsoren duidelijk horen en de emotie van de microfonisten voelen. Beleving is niet alleen ZIEN, maar ook HOREN en VOELEN.

Wij staat bekend om de juiste aanpak bij zulke grote evenementen en weten als geen ander waar het publiek staat, waar gemiddeld meer publiek staat en passen daar ook de indeling en aantallen BOSE luidsprekers op aan.

Zoek niet verder, vraag vrijblijvend een offerte aan en vraag gelijk aan de microfonist welke op uw evenement staat wat hij/zij van ons vindt, dan hoort u het ook van een ander.

Evenementen door de jaren heen

In 2016 verzorgde we de 3 finish etappes van de Giro d'Italia in Apeldoorn, Nijmegen & Arnhem (incl. PA set bij de huldiging). Daarna is de aanvraag van PROF-evenementen hard gegaan. Dat zelfde jaar kregen we de profronde 8 van Chaam en profronde Roosendaal ("Draai van de Kaai") er bij, zo ook 4 dagen het NK wegwedstrijden in Goeree-Overflakkee, in opdracht van Heijmans Event Service.

In 2017 verzorgde we 2 jurywagens en de complete (BOSE) geluid-/omroepinstallatie bij het NK Jeugd in Amersfoort (3,9Km, 2 locaties aan elkaar gekoppeld en een rechtstreeks verslag set voor in de wedstrijd).

In 2018 hebben we twee WK's verzorgt, te weten het WK Cyclocross in Valkenburg en het WK Militairen in Chaam. In hetzelfde jaar sloot de organisatie van de profronde Etten-Leur zich bij ons aan en een jaar later ook de profronde Westland (Wateringen). Allen vol tevredenheid volgens de organisaties zelf. We hebben daarmee weer bewezen 's lands grootste PROF wieler-evenementen van perfect BOSE geluid te voorzien.

In 2019 verzorgde wij in Helmond het NK Jeugd Cyclocross. Levering van jurywagen met Truss brug en BOSE geluidsinstallatie. In de tent verder op een separate BOSE geluidsinstallatie (incl. SUBwoofers) t.b.v. de huldigingen.

In 2020 verzorgde wij in Moergestel het NK Jeugd Cyclocross. Ook weer de levering van het meest populaire pakket, jurywagen met Truss brug, BOSE parkoers geluid en een separate BOSE geluidsinstallatie in de grote tent bij de Huldiging (BOSE geluid met SUBwoofers). De nieuwe klant was zo tevreden dat we eind 2021 voor hun ook het Internationale Cyclocross weekend GP Destil gaan verzorgen met wederom jurywagen, Truss brug en meer dan 60 BOSE luidsprekers en 8 SUBwoofers (tussen start-finish).

In 2021 zouden we het NK Cyclocross in Zaltbommel verzorgen en het NK Jeugd Cyclocross in Chaam. De contracten waren al getekend, maar helaas gooide COVID-19 roet in het eten. We gaan nu voor editie 2022 in Zaltbommel, welke ook weer aan dezelfde organisatie is toegekend door de KNWU. In totaal zullen daar meer dan 70 BOSE luidsprekers geplaatst worden, incl. 8 SUBwoofers tussen de start-finish. Of het NK Jeugd Cyclocross in Chaam weer door dezelfde organisatie georganiseerd mag worden weten we nog niet.

Bij zulke grote evenementen zijn de wegen die bewandeld moeten worden wat langer dan normaal en is goed overleg en de juiste voorbereiding het halve werk. Aan alles wordt gedacht en ook daar denken we in mee. We willen die dag perfect laten verlopen en niet voor verrassingen komen te staan.

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte en het overhandigen van een parkoerschets, sturen wij niet alleen een offerte, maar ook een PDF met indeling van de BOSE luidsprekers, aantallen en richtingen.  "Ongekend & professioneel", zoals sommige het lieten weten. We hebben het BOSE geluid dan nog niet eens verzorgt, maar ook daar zult u zeer tevreden over zijn.

Bij "Event support" is te zien welke facetten wij leveren bij het pakket.

Event support

Audiowagen

Onze jury-/audiowagen is vaak te klein bij grotere evenementen en wordt door ons zelf gebruikt als audio-/regiewagen en eigen onderkomen. Wel kan onze wagen als reporter wagen worden gebruikt, zoals bij het WK Cyclocross in Valkenburg ook is gebeurt. De microfonisten Nico de Muyter (UCI) en Rien van Horik (KNWU) zaten bij ons in de wagen met TV beelden en iPads met tussentijden, terwijl de UCI juryleden in de jurytrailer verderop zaten. Volgens beide microfonisten een perfecte werkplek, waar ze ongestoort 100% hun werk konden doen.

De professionele audioapparatuur in de wagen bestaat standaard uit 6 versterkers (15.600Watt) een digitale mixer, 4 digitale draadloze microfoons, BOSE digitale controllers en iPad met 19 genre lijsten en professionele tunes.

Accessoires
Gastvrouw
BOSEgeluid
SUBwoofers
Muziek & tunes
Bediening & service
Opties & extra's
Image
Logo BOSE

BOSE pro audio bij NK wegwedstrijden !

Logo BOSE

BOSE pro audio bij NK wegwedstrijden !

ONZE TROTS

Naast bovenstaande grotere evenementen verzorgen wij jaarlijks ook meer dan 50 kleinere evenementen
0x
BOSE 402's
0x
BOSE 802's
0Watt
aan 100Volt versterkers
0mtr
luidsprekerkabel

PETERS GELUIDTECHNIEK NEDERLAND

PROFESSIONALS IN BOSE GELUID-/OMROEPINSTALLATIES

Telfoon

Joram Peters: +316 347 357 52
Paula Peters: +316 121 850 57
WhatsApp: +316 347 357 52

Adres

Teijssenstraat 27
6653AP Deest
Nederland
Route berekenen naar dit adres

KvK & BTW

Peters Geluidtechniek Nederland is onderdeel van “PRO EVENT SUPPORT”
- KvK: 70935882
- Vestigingsnr: 000044723423
- BTW: NL.167906562.B05
- BTW ID: NL.0031.320.17.B23

Openingstijden

Ma - vr: 10:00 - 22:00
Za & Zo: 10:00 - 20:00

©1966-2023 Peters Geluidtechniek Nederland | Concept, content & design: Joram Peters
In eigen beheer: > 200+ BOSE luidsprekers | > 48.000Watt @ 100Volt versterkers | > 18Km kabel !!

PETERS GELUIDTECHNIEK NEDERLAND
PROFESSIONALS IN BOSE GELUIDSYSTEMEN


.

.