• +31634735752
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Ma - Vr: 10:00 - 22:00

Welkom bij Peters Geluidtechniek online

Wij verzorgen complete pakketten met jury-/audiowagens en BOSE geluidsystemen (trajectgeluid). Of het nu gaat om 500mtr, 5Km, 10 of 100 BOSE luidsprekers, daar draaien wij onze hand niet voor om. Wij leveren onze diensten binnen Nederland en soms België en Duitsland, compleet en voor een zéér scherpe prijs.

Jaarlijks verzorgen wij meer dan 70 evenementen op gebied van wielersport & atletiek. Naast de sportevenementen verzorgen wij ook bloemencorso's, fruitcorso's, motorcross, sportolympiades, koningspelen, paardensport & keuringen, openingen, toespraken, kerkdiensten, etc.

Tussendoor verhuren wij ook losse apparatuur & radiocommunicatie (portofoons & mobilofoons), welke de klanten zelf komt halen, bedienen en terugbrengen.

In het verleden hebben wij meer dan 50 jaar de evenementen verzorgt met hoornluidsprekers. Sinds 2015 verzorgen wij de evenementen bijna allemaal met BOSE luidsprekers. De blikkerig klinkende hoornluidsprekers verdwijnen steeds meer uit het straatbeeld en daarvoor in de plaats domineren de compacte & krachtige BOSE luidsprekers, welke uw evenement een professioneel uiterlijk geven.

Durf kwaliteit te kiezen !!

"Bent u bereid om te investeren in uw evenement en een budget vrij te maken voor kwaliteit?"

 • Is hierop uw antwoord JA?
  Communiceer dan met ons en laat ons uw evenement verzorgen!
  Met meer dan 140 BOSE luidsprekers, meer dan 27.500Watt aan 100Volt versterkers en ruim 10Km kabel is Peters Geluidtechniek Nederland een zéér grote en prijstechnisch interesante leverancier op het gebied van profesonele BOSE geluid-/omroepinstallaties.
  Met meer dan 50 jaar bestaan van het bedrijf, tientalle jaren ervaring bij amateur sportwedstrijden en 's lands grootste wielersportwedstrijden kunnen wij elk evenement aan! Daagt u ons uit?
 • Is hierop uw antwoord nee?
  Dan respecteren wij uw keuze, maar zijn wij niet de juiste partij voor u.

BOSE pro audio support

Waarom BOSE?

Waar bij veel evenementen nog steeds de blikkerig klinkende hoornluidsprekers het straatbeeld domineren, zijn wij jaren geleden al overgestapt naar echte luidsrekers van het merk BOSE.BOSE luidsprekers zijn licht in gewicht, produceren een mooie en krachtige klank, kunnen zowel op statief als hangend gemonteert worden.

BOSE bleek het perfecte antwoord op onze wensen. De luidsprekers zijn een waar genoegen om naar te luisteren, zijn makkelijk inzetbaar, licht in gewicht en weersbestendig. Vandaar dat u op onze website, stickers en zelfs bedrijfskleding het merk BOSE ziet terugkomen.

Het merk BOSE brengt ons bij evenementen welke zich willen onderscheiden en de kwaliteit van het geluid op een hoog niveau willen doorvoeren.

BOSE 402's
BOSE 802's

Complete pakketten

Losse verhuur

Logo BOSE

Ook GIRO d'Italia in Nederland koos Peters Geluidtechniek Nederland

Apeldoorn, Nijmegen & Arnhem: 900 meter BOSE geluid, om de 25 meter 1 BOSE luidspreker (beide kanten)

PETERS GELUIDTECHNIEK NEDERLAND100% BOSE GELUIDSINSTALLATIEPROFESSIONELE UITSTRALINGHOGE SPRAAKVERSTAANBAARHEID

Logo BOSE

Ook GIRO d'Italia kiest Peters Geluidtechniek

PETERS GELUIDTECHNIEK NEDERLAND100% BOSE GELUIDSINSTALLATIEPROFESSIONELE UITSTRALINGHOGE SPRAAK-VERSTAANBAARHEID

geen_hoorns_maar_bose.jpg

PRO audio event support

Het "zomaar plaatsen van luidsprekers" en "een CDtje aanzetten" is niet meer van deze tijd.
Waar het tot 2012 nog vrij normaal was dat blikkerig klinkinde en galmende hoornluidsprekers het straatbeeld domineerde en een casettebandje of CD met vaste volgorde van muziek het genre bepaalde, zijn het nu vooral de professionele BOSE luidsprekers voor professionele audio en een iPad met genre lijsten, tunes en opzwepende muziek welke de kwaliteit van een goed evenement bepalen.
Steeds meer organisaties beginnen gelukkig te begrijpen dat geluid niet meer de sluitpost is en wel degelijk de sfeer kan bepalen, sponsoren tevreden stelt en dus ook bepaald of een evenement goed georganiseerd is of niet.

Modernisering & investering in kwaliteit

Wij blijven investeren en moderniseren.Waar wij in 1993 als eerste in Nederland een compleet op maat gemaakte jurywagen lieten bouwen, volgde een jaar later de tweede wegens enorm succes. Inmiddels is het concept meerdere malen gekopieerd. Echter zo uniek compleet met geluid, gastvrouw, veel accessoires en service ..... daar zijn wij uniek in.

In 2015 werd Peters Geluidtechniek Nederland een V.O.F. en kwam "zoon lief" in de zaak. Een frisse wind waaide door het bedrijf en de afgelopen jaren is er enorm geïnvesteerd in BOSE luidsprekers, nieuwe dikkere luidsprekerkabels, iPads, digitale mixers, digitale draadloze microfoons en krachtige BOSE versterkers.

Tevens is er afscheid genomen van de MiniDisks & CD spelers en neemt de iPad het compleet over qua muziek. Door deze modernisering en professionalisering krijgen wij ook zeer grote aanvragen zoals etappes van de Giro d'Italia, verschillende profronden (Roosendaal, 8 van Chaam, Etten Leur), NK wegwedstrijden & WK's binnen. We zitten tevens in de afrondingsface m.b.t. de Amstel Gold race 2019.

0%

PRO AUDIO EVENT SUPPORT

Image

Ook bloemencorso St Jansklooster kiest voor BOSE geluid

1800 meter trajectgeluid met 44 BOSE luidsprekers (4400 Watt aan 100 Volt)

0%

PRO AUDIO EVENT SUPPORT

Image

ONZE TROTS

Naast bovenstaande grotere evenementen verzorgen wij jaarlijks ook meer dan 50 kleinere evenementen

VOLG ONS OP SOCIALMEDIA !!

Ook interessante aanbiedingen en nieuwtjes.

VOLG ONS OP SOCIALMEDIA !!

Ook interessante aanbiedingen en nieuwtjes.

Offerte aanvraag compleet verzorgde evenementen

Vul onderstaande formulier zo compleet mogelijk in. U krijgt van ons een vrijblijvende offerte toegestuurd.

Bent u tevreden over de offerte en wilt u e.e.a. vastleggen, dan kunt u in de email van de offerte klikken op "OFFERTE DIGITAAL GOEDKEUREN" en kunt u digitaal hetgeen vastleggen en een handtekening plaatsen.

Verplichte keuze

Verplicht veld

Verplichte keuze

Verplicht veld

Verplichte keuze

Verplichte keuze

Verplichte keuze


NAW gegevens

Verplicht veld

Ongeldige invoer

Verplicht invullen

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplichte keuze

Verplicht invullen

Verplichte keuze

Verplichte keuze


Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Verplichte keuze

Offerte aanvraag

Reservering

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Verplichte keuze

Verplicht veld

Vroegboekkorting !!!

Bij het reserveren van een evenement minimaal 3 maanden van te voren, ontvangt u gratis 4 portofoons en 1 mobilofoon (in de jurywagen) tijdens uw evenement. De 4 portofoons hebben draadloos verbinding met de jurywagen en onderling. Dit ter beveiliging en bevordering van uw evenement. Eventueel meerdere portofoons zijn los bij te huren, waarbij de eerste 4 GRATIS zijn.

Ongeldige invoer

Het is enkel mogelijk om onze jurywagens los te huren ALLEEN in "het buitenseizoen" (Jan, Feb, Mrt, Okt, Nov of Dec). Valt uw evenement in een van deze maanden, vuld an onderstaande gegevens in.

Voor de berekening van de kosten hebben wij absoluut de adresgegevens nodig van het evenement.

Verplichte keuze

De jurywagen is zonder geluid in vele opties te huren, hieronder de uitleg.

OPTIE-1: Jurywagen "Casco", zonder geluid, zonder accessoires
OPTIE-2: Jurywagen "Accessoires", zonder geluid, met accessoires (LED rondebord, bel, startpistool, finish-mat)
OPTIE-3: Jurywagen "Compleet", zonder geluid, met koffie, thee, frisdrank, accessoires (LED rondebord, bel, startpistool, finish-mat)
OPTIE-4: Jurywagen "Service", zonder geluid, met GASTVROUW en koffie, thee, frisdrank, accessoires (LED rondebord, bel, startpistool, finish-mat)
OPTIE-5: Jurywagen "Deluxe", zonder geluid, met TRUSS BRUG (spandoek plaatsing), GASTVROUW en koffie, thee, frisdrank, accessoires (LED rondebord, bel, startpistool, finish-mat)

Ongeldige invoer

Tijdens een omloop is het zeer interesant om tijdens de wedstrijd LIVE verslag te doen en deze te versterken bij de finish. De reporter op de motor hoort exact wat de microfonist bij de finish zegt en zo kan er een zeer spannende interactie plaatsvinden.

Ongeldige invoer

Verplichte keuze

Verplichte keuze

Verplicht veld

Verplichte keuze

Verplichte keuze

Verplicht veld

Jury-/audiowagen (XL pakket) incl. Bose geluid-/omroepinstallatie

Bij het huren van onze jury-/audiowagen, verzorgen wij alle inzittenden van lekkere koffie, thee & frisdrank. Onze gastvrouw verzorgt ook de washandjes en dichte waterflesjes bij elke huldiging. Tevens kunt u gebruik maken van alle gratis accessoires:

 • - Elektronisch LED rondebord met afstandbediening
 • - Rondebel (scheepsbel)
 • - Startpistool 9mm (incl. 10 patronen)
 • - Huldigingspodium (blokken 1-2-3) met washandjes en dichte waterflesjes
 • - Finish-streep-mat met MyLaps aansluiting KNWU PC
 • - Start-/finishpaal t.b.v. spandoek
 • - Extra PC scherm aan te sluiten op KNWU MyLaps PC, t.b.v. info microfonist
 • - 32Inch TV/monitor t.b.v. fotofinish apparatuur KNWU (wandmontage)
 • - Stel zelf online het genre van de muziek samen (nieuw venster opent)

Verplichte keuze

Verplichte keuze

Ongeldige invoer

De aluminium Truss brug is een geweldige aankleding van de start/finish locatie. De Truss brug leunt aan 1 kant op het dak van de jurywagen en aan de andere kant op de grond. De standaard spanwijdte is standaard 8,4mtr. De onderkant Truss brug is 4,48mtr en de bovenkant is 4,75mtr.Eventuele uitbreiding tot 12,4mtr spanwijdte is mogelijk als extra optie.
Wij plaatsen tevens uw spandoek in de Trussbrug, of indien geen spandoek aanwezig is, plaatsen wij ons eigen spandoek met "Start/Finish".

jurywagen xxl truss brug nk jeugd

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer


Geen jurywagen nodig???

Wij leveren onze dienst bij de wielersport, triathlons, stratenlopen en overige sportwedstrijden alleen maar met bediening en met jury-/audiowagen. Indien u geen gebruik wenst te maken van onze wagen als jurywagen, wordt deze wagen meegenomen voor eigen gebruik. In onze wagen is namelijk alle apparatuur aanwezig om uw evenement van perfect geluid te voorzien en is speciale apparatuur ingebouwd om Bose luidsprekers aan te sturen, welke wij niet los en zonder bediening verhuren.

Verplichte keuze

Standaard zijn reeds 8 zware Bose 802's inbegrepen, links & rechts van de jurywagen. U heeft de mogelijkheid om EXTRA Bose 802's toe te voegen.
De krachtige Bose 802's geven meer power en een mooier HiFi geluid aan het start-/finish gebied en is absoluut een aanrader en "finish entourage verhogend".
Verplichte keuze aantal boxen op statief

Verplichte keuze

Verplicht veld

Omschrijf het evenement zo goed mogelijk.

Verplicht veld


Ongeldige invoer

Verplichte keuze

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Verplichte keuze

Verplichte keuze

Verplichte keuze

Verplicht veld

Verplichte keuze minimaal 1

Verplichte keuze

Verplicht veld

Verplichte keuze

Verplicht veld

Verplichte keuze

Verplicht veld

Verplicht veld

Bij +15 portofoons en meerdere dagen gelden staffel prijzen

Verplicht veld

Alleen nodig bij extreem intensief gebruik en/of langer dan 1 dag, indien geen lader wordt bijgehuurd.

Verplicht veld

Verplichte keuze

Verplicht veld

Incl. 230Voltt voeding
Bij +15 mobilofoons en meerdere dagen gelden staffel prijzen

Verplicht veld

Incl. 12Voltt sigarette-aansluiting

Verplichte keuze

Ongeldige invoer

Europese Privacy wet

Volgens de nieuwe Europese Privacy Wet (25-5-2018) zijn wij verplicht u te melden dat wij uw gegevens digitaal opslaan in de cloud. Indien gewenst zijn deze gegevens per email opvraagbaar. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden gegeven.

Verplicht aanvinken om verder te gaan

0x
BOSE 402's
0x
BOSE 802's
0Watt
aan 100Volt versterkers
0mtr
luidsprekerkabel

PETERS GELUIDTECHNIEK NEDERLAND

PROFESSIONALS IN BOSE GELUID-/OMROEPINSTALLATIES

Telfoon

Joram Peters: +31(0)6 347 357 52
Paula Peters: +31(0)6 12 18 50 57
WhatsApp: +31(0)6 347 357 52

Adres

Groene Heuvels 135
6644KX Ewijk
Nederland
Route berekenen naar dit adres

Kamer van koophandel

- KVK 70935882
- Vestigingsnr. 000008286604

Openingstijden

Maandag - vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag & Zondag: 10:00 - 20:00